Personvern for Google Drive-deling

Sentralbord bruker Google Drive-tilgang til å opprette resultatdokumenter, finne dokumenter det tidligere har opprettet og kontrollere hvem som har tilgang. Google gir Sentralbord tilgang på filnivå til dokumentene appen bruker.

Hva som lagres

Resultatdokumentet inneholder kjøringsnummer, tidspunkt, kort commit-ID når den finnes, og en oppsummering av testresultatene. Sentralbord sender mottakerens e-postadresse til Google Drive for å gi lesetilgang. Dokumentet lagres i Drive hos kontoen du kobler til. Sentralbord lagrer lenken ved kjøringen i det lokale Patcharkivet og oppbevarer Google-tilkoblingen i appens private dataområde på maskinen.

Tilgang og sletting

Dokumentet er tilgjengelig for eieren og adressen du velger å dele med. Du kan fjerne lesetilgang eller slette dokumentet i Google Drive. Du kan trekke tilbake appens tilgang fra Google-kontoen din. Dokumenter du allerede har opprettet, administreres i Drive.

Kontaktadressen for appen vises når du kobler til via Google. Sentralbords bruk av informasjon fra Google API-er følger Googles retningslinjer for begrenset bruk.